Welkom bij onze community!

ENT!TY is een duurzaam kledingmerk dat zich richt op het welzijn van mensen. 

Het is ontstaan door geweldige ideeën, speelse creativiteit, een grote liefde voor ondernemerschap en enorme passie samen te brengen. Als zodanig is ons merk ontworpen zodat deze vier concepten centraal staan in ons denken. 

Bij ENT!TY willen we de schoonheid van culturen met elkaar delen door onze ontwerpen te verbinden met spreekwoorden uit verschillende talen en culturen. Levenslessen en stof tot nadenken geven ons een moment om te reflecteren en te hopen op meer inclusiviteit en vooruitgang in onze samenleving. 

If you have an idea where you can't stop thinking about, just give it a try.

Waarom de naam ENT!TY?

Wanneer je het begrip 'entiteit' in de immateriële zin opzoekt, zul je de betekenis vinden van "iets dat bestaat". Met andere woorden, er bestaat geen definitie die in elke situatie juist is. Je kunt het niet voelen of zien. Desalniettemin is een entiteit een aanwezigheid, een verzameling, net zoals de gemeenschap die ENT!TY in de loop der tijd wil opbouwen.

Creativity is seeing what others see 
and thinking what no one else ever thought.

Hoe wij de toekomst zien...

ENT!TY kijkt met een groene bril naar de toekomst. We streven ernaar om ons productieproces in de loop der tijd zo duurzaam mogelijk te maken. Bovendien willen we deelnemen aan het opruimen van land en zee. Op deze manier kunnen ook wij een verschil maken om de ecologische voetafdruk van de mens zo klein mogelijk te houden. In de toekomst willen we graag bijdragen en doneren aan grote projecten zoals The Ocean Cleanup, The Nature Conservancy, Sayap Africa, enzovoort.


We will be unstoppable!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.